FOTO  Na M-17 Passat sletio s ceste, a u Titovoj jedna osoba teško ozlijeđena

prometna nesreća,Mostar,m 17,ozljede
Hercegovina.info

U naselju Mazoljice na magistralnoj cesti M-17  u Mostaru jutros u 5 sati prijavljena je prometna nesreća u kojoj je osobni automobil Passat probio zaštitnu ogradu (bankinu), te je sletio u podvožnjak koji spaja XII i ulicu braće Knežića.

Kako je potvrđeno iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije za Hercegovina.info Passatom je upravljala osoba F.E., a lakše tjelesne ozljede zadobili su putnici iz tog vozila L.I. i A.A.

Na intervenciju na ovoj lokaciji pozvani su i pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar koji su pilali bankinu, a koja je uslijed nezgode izbijena i ometala je normalno odvijanje prometa.
prometna nezgoda,Mostar,m 17,ozljede

Službenici Policijske uprave Mostar su na mjestu nezgode izvršili očevid.

Također, u ranim jutarnjim satima u Ulici Maršala Tita, točnije u naselju 'Dolina sunca' osobni automobil marke VW Golf zabio se u stablo. 


prometna nezgoda,Mostar,m 17,ozljede

Policiji je ova prometna nezgoda prijavljena oko 2 sata. Vozač Golfa je iz za sada nepoznatog razloga izgubio nadzor za upravljačem automobila, te je izletio izvan ceste i zabio se u stablo. U toj nezgodi teške tjelesne ozljede zadobio je vozač N.S. (2002.), dok su lakše ozlijeđeni D.Š. (2001.) i H.Š. (2001.). Golf je po naredbi dežurnog tužitelja prebačen u krug Policijske uprave Mostar, potvrđeno je našem portalu iz MUP-a HNŽ.

U ovoj prometnoj nesreći intervenirali su i pirpadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar koji su pomogli u izvlačenju unesrećenih osoba. intervencija je zabilježena u 2:10 sati.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.