Muškarac s oružjem nasilno ušao u kuću i napao nevjenčanu suprugu

MUP HNŽ, muškarac, naoružani muškarac, Sarajevo, MUP HNŽ, pritvor, osumnjičeni, Mostar, crna kronika

Operativni centar Uprave policije MUP-a Županije Sarajevo obaviješten je jutros u 06.25 sati da je došlo do upotrebe vatrenog oružja u ulici Velikokladuška, područje općine Novi Grad Sarajevo.

Odmah su na mjesto događaja izašli policijski službenici Četvrte PU, te potvrdili navode dojave.

Tom prilikom je ozlijedu vatrenim oružjem zadobila osoba A.T. rođena 1988. godine, kojoj je ukazana ljekarska pomoć od ekipe Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, nakon čega je hospitaliziran na Klinici za maksilofacijalnu kirurgiju, gdje su konstatirane teške tjelesne ozlijede.

Upotrebi vatrenog oružja od osobe I. B. prema prvim informacijama prethodio je nasilan ulazak u obiteljsku kuću njegovo vlasništvo od osobe A. T. koji je fizički napao svoju nevjenčanu suprugu A. B., kćerku od I. B. koji su tom prilikom zadobili tjelesne ozlijede, i to A.B. tešku, a I.B. lakše tjelesne ozlijede.

U tijeku su uviđajne radnje, te prikupljanje i provjera saznanja i informacija s ciljem rasvjetljavanja i dokumentiranja izvršenih krivičnih djela.

Osobe A.T. i I. B. su pod nadzorom policijskih službenika Uprave policije MUP-a Županije Sarajevo.
O svemu je obaviješten dežurni županijski tužitelj Županijskog tužiteljstva Županije Sarajevo, priopćeno je iz MUP-a ŽS.