MUP: Na Širokom indijska konoplja u Ljubuškom prijetnja sms-om

MUP: Na Širokom indijska konoplja u Ljubuškom prijetnja sms-om
Ženska osoba (24) sa šireg područja općine Ljubuški jučer je prijavila da je u nekoliko posljednjih dana zaprimila više SMS poruka prijetećeg i uznemirujućeg sadržaja. Istražitelji PU Ljubuški provode izvide u cilju rasvjetljavanja počinjenog kaznenog djela.

Sinoć u 21 sat PU Ljubuški zaprimila je prijavu o kaznenom djelu oštećenje tuđe stvari počinjenom u mjestu Otok, na štetu 47-godišnjeg mještanina. Odmah po zaprimljenoj prijavi policijski službenici izišli su na lice mjesta te su ispred obiteljske kuće oštećenog građanina zatekli M. V. (21) iz Bileće. Izvršenim očevidom utvrđeno je da su u kući oštećeni ili uništeni brojni predmeti odnosno utvrđeno je da je počinjeno kazneno djelo oštećenje tuđe stvari.

Za izvršenje ovog kaznenog djela osumnjičena je M. V. (21) iz Bileće, koja je uhićena i nad njom će se izvršiti kriminalistička obrada.

Provodeći mjere na suzbijanju zlouporaba opojnih droga policijski službenici PU Široki Brijeg jučer su, na širem području općine Široki Brijeg, pronašli zasađene tri stabljike koje izgledom i mirisom asociraju na stabljike indijske konoplje. Navedene stabljike su počupane i pohranjene u službenim prostorijama, a istražitelji PU Široki Brijeg poduzimaju potrebne izvide u cilju utvrđivanja tko je iste zasadio.

Jučer ujutro PU Ljubuški zaprimila je prijavu da je u mjestu Otok izbio požar na parceli s jagodama te da je u požaru oštećen veći dio zaštitne folije kao i dio nasada. Policijski službenici izvršili su očevid, a poduzimaju i druge izvide u cilju utvrđivanja uzroka požara.

Jučer u 18, 15 sati prilikom kontrole prometa na magistralnoj cesti M6.1, policijski službenici PU Široki Brijeg zaustavili su u mjestu Knešpolje motorno vozilo marke "vw golf" bh registracijskih oznaka, kojim je upravljao B. G. (54) iz Širokog Brijega. S obzirom na to da vozač nije posjedovao dokumentaciju od vozila isto je privremeno oduzeto u cilju utvrđivanja podrijetla. Za počinjene prometne prekršaje naknadno će se B. G. (54) uručiti prekršajni nalog.

Sinoć u 21, 45 sati prilikom kontrole prometa na magistralnoj cesti M6.1, policijski službenici PU Posušje zaustavili su u mjestu Rastovača motorno vozilo marke "fiat" bez registarskih oznaka, kojim je upravljao D. L. (21) iz Posušja. Budući da vozač nije posjedovao dokumentaciju od vozila isto je privremeno oduzeto u cilju utvrđivanja podrijetla. Za počinjene prometne prekršaje naknadno će se D. L. (21) uručiti prekršajni nalog, priopćeno je iz MUP-a Zapadnohercegovačke županije.

(Fena)