Mostarska policija se oglasila o eksploziji bombe kod Puce

pucnjava, Sarajevo, crna kronika, teška prometna nesreća, smrtno stradao, pogibja, modriča, prometna nesreća, Jablanica, policajac, poginuo, teška prometna nesreća, Tomislavgrad, crna kronika, Vitez, preminuo, smrt, teška prometna nesreća, motociklo, tunel gaj, migrant , Sarajevo, nasmrt pretučen, teža prometna nesreća, Vranduk , teška prometna nesreća, vrbovec, ubojstva, Amerika, eksplozija, Tuzla, beživotno tijelo, beskućnik, stravična prometna nesreča, Bosanska Gradiška, ubojstvo, samoubojstvo, djevojka, eksplozija, bomba, teška prometna nesreća, poginuo, pjesak, preminula , djevojka, poginuo, ozljede, prometna, trovanje plinom, Zagreb

U utorak je objavljena informacija o bačenoj eksplozivnoj napravi na ugostiteljski objekt u Mostaru. Jutros se o ovome događaju oglasila i policija.

-17.12.2019. u 06,50 sati u PU Mostar obratio se Š.P.(1978) vlasnik Fast Food „Puce“ u Ul. Tekija bb i prijavio da je tijekom noći, ispred objekta, od strane NN osobe bačena nepoznata eksplozivna naprava.

Tom prilikom na objektu su nastala vidljiva oštećenja kao i na objektima koji su u neposrednoj blizini. Lice mjesta je osigurano a istragu vodi Odjel krim. policije - navodi se u jutrošnjoj informaciji iz MUP-a HNŽ.