MOSTAR Poznati detalji napada na migranta, uhićena dvojica Marokanaca

Policija
hercegovina.info

Kako smo sinoć objavili na portalu hercegovina.info, u Mostaru u naselju Čekrk prolaznici na cesti pronašli izbodenog migranta.

Iz MUP-a HNŽ jutros su objavili detalje napada na migranta i uhićenja počinitelja.

„U srijedu 12.02.2020. godine, oko 20.30 sati, u PS Mostar Centar je prijavljeno da se na dijelu ceste Bulevar narodne revolucije, do mosta prema naselju Tekija, nalazi nepoznata osoba s vidnim ozlijedama iz kojih krvari. Patrola policije je na licu mjesta zatekla ekipu Hitne medicinske pomoći koja je ukazivala pomoć nepoznatoj osobi, najvjerojatnije migrantu, koji je prevezen u bolnicu Južni logor. Dežurni liječnik je utvrdio da je navedeni zadobio više ubodnih rana nanesenih oštrim predmetom, te da se radi o teškim tjelesnim ozljedama.

Isti je zadržan na daljnjem promatranju i liječenju. Operativnim radom patrola policije je došla do saznanja da se na jednoj adresi u ulici Bulevar narodne revolucije nalaze osobe koje se mogu dovesti u vezu s nanošenjem ozljeda navedenoj osobi. U 23.20 sati pronađeni su državljani Maroka I.B. (2003) i J.B. (2003). Kod I.B. je pronađen nož, a kod J.B. smotuljak sa sadržajem zeljaste tvari koja asocira na opojnu drogu marihuanu. Isti su dovedeni u službene prostorije zbog kriminalističke istrage, a navedeni predmeti su uz potvrdu izuzeti“, navodi se u priopćenju MUP-a HNŽ.

Sadržaj se učitava...