Monstum Paravinja prebačen u KPZ " Kula", potraga za Antonijom Bilić se nastavlja sutra

Glasnogovornik šibensko-kninske policijske uprave Marica Kosor rekla je da je potraga obustvaljena zbog umora psa tragača, ronilaca i ljudi na terenu i istakla da će biti nastavljena sutra ujutro na istom mjestu.

Ona je napomenula da je u potragu, koja je počela rano jutros, bio uključen veliki broj policajaca i pripadnika gorske službe spašavanja, javili su hrvatski mediji.

Paravinja, koji je juče uhićen u selu Donji Srđevići kod Srpca nakon četvorodnevne potrage, priznao je da je ubio maloljetnu Antoniju Bilić iz Drniša, koja je posljednji put viđena 7. lipnja. On je u svom priznanju naveo lokaciju na kojoj je bacio tijelo maloljetnice.

Zamjenik direktora Uprave policije Hrvatske Milijan Brkić nije želio komentirati kako je Bilićeva navodno bila silovana pa potom zadavljena i bačena u rijeku.

Paravinja je danas prebačen u zatvor Kula u Istočnom Sarajevu nakon što mu je Osnovni sud na Sokocu odredio pritvor na osnovu potjernice za silovanje od 2005. godine.

Glasnogovornik MUP-a Hrvatske Krunoslav Borovec izjavio je kako je Hrvatska znala da je Paravinja u Srbiji počinio silovanje, ali ga nije izručila jer je on državljanin Hrvatske i Ustav ga štiti od toga.

Srna