Monstrum kod Novog Sada silovao i ubio osmogodišnju djevojčicu

U mjestu Stari Ledinci kod Novog Sada pronađena je u subotu popodne ubijena osmogodišnja djevojčica za koju je utvrđeno da je i silovana, a vlasnik kuće u kojoj je pronađena djevojčica i osumnjičenik za ovaj monstuozni zločin, Mladen Ogulinac (52) je u bijegu, javljaju srbijanski mediji, a prenosi večernjak.

Kako je novinar B92 saznao na mjestu zločina, ubijena djevojčica je bila u kući sa svojim 4-godišnjim bratom kada ju je osumnjičeni Mladen Ogulinac namamio da ode do njega u Ulicu Vuka Karadžića u Starim Ledincima, gde ju je silovao a potom i ubio.

Policija pretpostavlja da se sve dogodio oko 13 sati, dok su roditelji bili na poslu. Još uvijek se ne zna točno kako je djevojčica umrla, ali se neslužbeno pretpostavlja da je smrt nastupila davljenjem.

- Pronađena je mrtva prekrivana lišćem sa krpom u ustima i to je sve što znamo. Da li je zadavljena nakon silovanja i kako, to ćemo saznati nakon obdukcije - rekla novinarima Tatjana Đurašković, istražna sutkinja.

Za Mladenom Ogulincem traga specijana policija, ali i mještani sela koji kažu, prenose srbijanski mediji, Ogulinac je prije petnaestak godina silovao jednu ženu iz sela i tada je završio na psihijatriji, ali je ubrzo pušten.

Mještani dodaju kako je Ogulinac bio čudan i s njim se nitko iz sela nije htio družiti.

 

Piše: Miroslav Flego/VLM