Mladić se trgnuo iz dubokog sna i nije mogao vjerovati što mu se to događa

silovanje, žena, muškarac
Čim je došao kući, zaspao je. Utonuo je u duboki san jer iza njega je bio dug dan. Probudio se u 2 ujutro i na sebi je uočio 170 centimetara visoku i 108 kilograma tešku Chantae Gilman, a u njoj je bilo njegovo erektirano spolovilo', stoji u policijskom izvješću koje potpisuje detektiv Roger Ishimitsu.

Pohotnici je rekao da se makne, ali ona ga je ignorirala pa se u konačnici krajnjim naporima izvukao sam. Uspio ju je nakon svega otjerati iz stana, a zatim je otišao u bolnicu kako bi ga pregledali kao žrtvu seksualnog napada.

Zasad nije jasno kako je seksualna predatorica, koja već ima policijski dosje zbog pokušaja pljačke i krađe automobila, ušla u žrtvin stan, a susjed je opisuje kao 'drogerašicu'.

Chantae je na policijskom ispitivanju rekla da se ne sjeća baš ničega, ni svog navodnog boravka u žrtvinom stanu, ni seksa s njim. 'Rekla nam je da pati od duševne bolesti, da ima bipolarni poremećaj', kaže detektiv Ishimitsu.

U bolnici su napravili analizu i usporedili tragove DNK pronađene na silovanom muškarcu te su utvrdili da je između njih dvoje uistinu došlo do seksualnog odnosa.

Chantae je stoga optužena za silovanje i napad na žrtvu koja 'nije bila u stanju pristati na seksualni odnos jer je bila fizički bespomoćna'.

Ona se, inače, posljednji put oglasila na facebooku početkom kolovoza kada je objavila da je trudna već 31 tjedan i trijezna već dva mjeseca. Osim djeteta koje je tada bilo na putu, ima još dvoje male djece.

Detektivi u Seattleu priznaju da nije uobičajeno da im muškarci prijavljuju da ih je silovala žena. 'Statistički gledano, nije tipično da je agresor žena, ali mi radimo tako da svatko treba snositi odgovornost za svoja djela. Zakon je napisan tako da su spolovi izjednačeni i optužit ćemo svakoga za zločin koji je počinio', izjavio je za lokalnu televizijsku postaju KOMO detektiv Drew Fowler.

Izvor: jutarnji.hr