Mladić iz Bileće uništavao tuđu imovinu u Ljubuškom

Odmah po zaprimljenoj prijavi policijski službenici izišli su na lice mjesta te su ispred obiteljske kuće oštećenog građanina zatekli M. V. (21) iz Bileće. Izvršenim očevidom utvrđeno je da su u kući oštećeni ili uništeni brojni predmeti odnosno utvrđeno je da je počinjeno kazneno djelo Oštećenje tuđe stvari, opisano u čl. 293. KZ-a FBiH. Za izvršenje ovog kaznenog djela osumnjičena je M. V. (21) iz Bileće, ista je lišena slobode i nad njom će se izvršiti kriminalistička obrada.

Ženska osoba (24) sa šireg područja općine Ljubuški jučer je prijavila da je u nekoliko posljednjih dana zaprimila više SMS poruka prijetećeg i uznemirujućeg sadržaja. Istražitelji PU Ljubuški provode izvide u cilju rasvjetljavanja počinjenog kaznenog djela.

Jučer ujutro PU Ljubuški zaprimila je prijavu da je u mjestu Otok izbio požar na parceli s jagodama te da je u požaru oštećen veći dio zaštitne folije kao i dio nasada. Policijski službenici izvršili su očevid a poduzimaju i druge izvide u cilju utvrđivanja uzroka požara.

 

mupzzh.ba