Mladi BBC-jev voditelj umro zbog seks igrica

Voditelj BBC-ja Kristian Digby pronađen je mrtav u svom stanu u Londonu, a policijski službenici za njegovu smrt navode kako je 'neobjašnjena', te dodaju kako se najvjerojatnije ne radi o samoubojstvu. Tabloid The Sun piše kako se Digby ugušio tijekom seksualne igre, jer je navodno sam sebe gušio zbog seksualnog zadovoljstva i kako bi doživio orgazam.

Digby je inače radio u emisijama Double Agents, Living In The Sun, House Swap and Buy It, Sell It, a bavio se i nekretninama. Kupovao je jeftine kuće, nakon čega ih je renovirao i prodavao. Na tome je, piše tabloid zaradio milijum funti.
Glasnogovornik BBC-a rekao je kako je Digby bio vrlo talentirani voditelj, te da su ga svi voljeli, ali i kako će im jako nedostajati.

Digby je inače radio u emisijama Double Agents, Living In The Sun, House Swap and Buy It, Sell It, a bavio se i nekretninama. Kupovao je jeftine kuće, nakon čega ih je renovirao i prodavao. Na tome je, piše tabloid zaradio milijum funti.

Voditelj BBC-a ubio ljubavnika koji je bolovao od AIDS-a

Podsjetimo, u posljednje vrijeme dogodio se još jedan skandal vezan uz ovu televizijsku kuću. Popularni dokumentarist BBC-a Ray Gosling je pred kamerama je rekao da je jednom neizlječivo bolesnog ljubavnika, koji je bio na mukama, ubio jastukom pritisnutim na lice.

Ray Gosling, poznati borac za prava homoseksualaca, javnosti je priznao da je ubio svog ljubavnika koji je bolovao od AIDS-a kako bi mu olakšao patnju i jezive bolove koje je trpio u posljednjoj fazi bolesti.

Do tog priznanja došlo je spontano tijekom razgovora u BBC-jevoj radioemisiji 'Monday evening' o smrti i umiranju.

- Jednom sam nekoga ubio. To je bio moj ljubavnik i bolovao je od AIDS-a. Pokrio sam ga jastukom i gušio do smrti. Ne kajem se - izjavio je Gosling, otkrivši tajnu koju je čuvao godinama.

Trpio je neizdržljive bolove

Potom je, ne iznoseći identitet svog partnera, ispričao da je to bio mladi momak za kojeg su liječnici kazali da nema budućnosti i da za njega više ništa ne mogu učiniti, a trpio je neizdržljive bolove.

- Zamolio sam liječnika da nas ostavi same i tada sam ga ugušio jastukom. Kad se liječnik vratio, rekao sam mu da je umro, a on nije ništa pitao - priznao je Ray, dodavši da je taj čin između njega i njegova ljubavnika bio dogovoren za trenutak kad se bolovi pojačaju i više ih ne bude moguće ublažiti.

Objasnio je da mu to nije bilo lako učiniti, ali naprosto nije više mogao gledati osobu koju je volio kako pati i svoj čin smatra djelom milosrđa, a nikako ubojstvom.  Za njegov čin neki članovi pokojnikove obitelji znaju, a neki ne, ali Gosling je savršeno svjestan težine priznanja koje je dao pred radijskim slušateljstvom i spreman je surađivati u policijskoj istrazi.

javno com