Među uhićenima Rambo iz Cazina

U akciji je uhićeno pet osoba, koje će tijekom dana biti predate na saslušanje Tužiteljstvu BiH, koje će zatražiti određivanje pritvora.

Akcija je, kako ističu u Državnom tužiteljstvu, provedena u Travniku, Bugojnu, Velikoj Kladiši, Cazinu, Mostaru, Širokom Brijegu i Ljubuškom, a ukupno je pretreseno 18 lokacija. Privedeno je još sedam osoba ali su nakon saslušanja puštene na slobodu. Osumnjičenima se na teret stavlja organizirani kriminal, neovlašteni promet oružjem i vojnom opremom, i neovlašteni promet opojnim drogama. U akciji je zaplijenjena veća količina oružja, eksploziva i vojne opreme.

Neslužbeno se saznaje da je među uhićenima Nedžad Kličić, zvani Krajiški Rambo. On je tada uhićen, ali je nakon saslušanja pušten na slobodu.

Naime, njega je cazinska policija privela deset dana nakon što je na internet stranicama You Tubea postavio osobni video-spot u kojemu je teško naoružan demonstrirao svoje vojničke vještine. On je prilikom snimanja spota koristio različite vrste naoružanja, što je policiju potaklo na akciju.

san.ba