Među ozlijeđenima u sudaru kod Bileće i 7-godišnji dječak, helikopterom je prebačen u Banju Luku

prometna nesreća,Trebinje,Hercegovina,prometna nesreća,ozljede,Bileća
Hercegovina.info

Sedmogodišnje dijete teško je ozlijeđeno u prometnoj nesreći u mjestu Orah kod Bileće i očekuje se njegov transport Helikopterskim servisom Republike Srpske iz trebinjske bolnice u neku drugu zdravstvenu ustanovu, potvrđeno je Srni u Bolnici Trebinje.

Dijete je zadobilo ozljede glave i smješteno je na Odjeljenje intezivne njege.

Helikopterski servis Republike Srpske transportirao je danas iz bolnice Trebinje u Univerzitetski-klinički centar Republike Srpske (UKC) u Banja Luci sedmogodišnjeg dječaka koji je teško ozlijeđen u prometnoj nesreći u mjestu Orah na magistralnoj cesti Trebinje - Bileća, rečeno je Srni u ovom servisu.

"Teško ozlijeđeni dječak čiji su inicijali G.S. transportiran je u Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje UKC-a, nakon što je bio zbrinut u bolnici Trebinje", naveli su u Helikopterskom servisu. 

Osim djeteta teže su ozlijeđene još tri osobe koje se nalaze na Odjeljenju intezivne njege trebinjske bolnice i njihovo zdravstveno stanje se prati. Srna neslužbeno saznaje riječ je o obitelji iz Novog Sada.

U trebinjskoj Policijskoj upravi Srni je ranije potvrđeno da je u sudaru dva vozila u mjestu Orah na magistralnoj cesti Bileća-Trebinje jutros poginula jedna osoba.

Prometna nesreća dogodila se u 6:45 sati. Prema neslužbenim saznanjima Srne, poginuo je muškarac iz Trebinja čiji su inicijali N.LJ. (55).