Manijak napastuje djevojke u haustorima

Glasnogovornik MUP-a županije Izudin Šarić je istaknuo da je pokrenuta opširna istraga iako policiji nije bilo službenih prijava.
- Policija je na osnovi svojih saznanja došla do podataka koje ukazuju da bi priča o napadu manijaka na djevojke mogla biti točna pa je pokrenuta istraga. Poznato nam je da su građani Tuzle u pojedinim medijima iznosili saznanja o napadima manijaka.

Međutim, policiji do kraja prošlog tjedna ništa nije prijavljeno. Apeliramo na sve građane da svaki napad i uznemiravanje prijave policiji, kazao je Šarić. On je dodao da u cilju zaštite istrage ne može otkrivati detalje ovog slučaja.
Mještani Tuzle međutim već nekoliko dana prepričavaju kako mladić od oko 30 godina presreće djevojke i napada ih i seksualno uznemirava. Ovaj manijak ne preza ni napasti maloljetnice. Oni pričaju da ovaj manijak posljednjih sedam do deset dana presreće djevojke u mračnim haustorima te im pokazuje da želi imati seksualni odnos s njima. Neke djevojke je navodno i pokušao dirati po intimnim dijelovima tijela.
- Čula sam da je u prošlog tjedna napastovao dvanaestogodišnju djevojčicu koja se vraćala iz škole. Ona je uspjela pobjeći. Navodno je još nekoliko djevojaka pričalo da su jedva umakle manijaku koji ih je želio pipkati, kazala je jedna Tuzlanka ne želeći se predstaviti.

Ona je istaknula da se nada da će policija ubrzo uspjeti otkriti i privesti manijaka dok ne bude kasno i dok on nekog ne siluje.
Posljednja događanja bude sjećanja na razdoblje 2001. - 2003. godine kada je nekoliko djevojaka bilo meta manijakalnog Damira Suljagića, koji je kasnije uhićen i osuđen zbog svojih nedjela. Suljagić je također napastovao svoje žrtve u dizalima i haustorima zgrada.

DL