Manijaci napadaju djevojke na putu do studentskog doma

Cure, pazite se, prije pola sata manijak mi je na putiću prišao s leđa i pokušao dignuti suknju dok je drugom rukom vadio penis iz gaća. Počela sam vrištati i pobjegla sam, a on je ostao, napisala je studentica na Facebook grupi Studentskog doma Ante Starčevića u Zagrebu.

Taj studentski dom, poznatiji pod imenom Šara, dolaskom toplijih dana je pod nadzorom lopova, delinkvenata i ekshibicionista.

Manijaci studentice vrebaju na sjevernoj strani doma. Riječ je o stazi kroz visoko grmlje koja spaja sporedni ulaz u domsko dvorište i Gagarinov put. Ona razdvaja starački dom, koji na prozorima nema roleta, i zemlju u vlasništvu Hrvatskih željeznica. U blizini se nalaze i vrtić i škola. Rasvjete na putiću dužem od 100 metara nema, što je idealna prilika za manijake. Jednoj studentici je nedavno ukraden mobitel dok je hodala puteljkom prema domu. U zadnjih mjesec dana bila su najmanje tri napada, ali policiji još nije prijavljen nijedan.

Bila sam sad kod upraviteljice i rekla je da će obavijestiti policiju, ali da oni kao i dosad vjerojatno neće ništa napraviti - rekla nam je napadnuta studentica. Stav doma je da studenti, njih 1200, u dom ulaze na glavni ulaz. Zaštitari imaju opise napadača i nadgledaju dom.

24sata.hr