Majka osuđena na devet godina zatvora zbog seksa sa sinom

zlostavljanje

Pomoćnica glavnog tužitelja Nicki Weisberger, sudu je objasnila kako je dječak, koji sada ima 16 godina, prije dvije godine prolazio kroz teško emocionalno stanje te je htio upoznati svoju pravu biološku majku. Dječak je rekao kako ga je majka kontaktirala u siječnju 2008. godine te da su seksualni čin obavili u motelu i kasnije u kući jednog od njenih rođaka.

Odvjetnik odbrane, Mitchell Ribitwer, u dogovoru s majkom, sudu je priznao krivnju svoje klijentice, odnosno majke, rekavši kako time žele poštedjeti dječaka svjedočenja na sudu. Ribitwer je dodao kako je Sword sina kontaktirala preko svog Facebook profila.

Od suda je zatražio blagonaklonost u slučaju Aimee Sword.

- Ovo nije slučaj pedofilije ili nekoga tko uhodi djecu. Ona se duboko kaje i ne pokušava pronaći opravdanje za to što je napravila, istaknuo je Ribitwer.

Sudac Daniel P. O'Brien istaknuo je kako je pročitao njeno psihološko vještačenje i kako ono ističe njenu manipulativnost i želju za kontrolom, a osim izrečene kazne, zabranio joj je daljnji kontakt sa sinom te je uvedena i u registar seksualnih prijestupnika.

- Želim se izviniti sudu, svojoj djeci i svojoj sestri. Žalim zbog toga što se dogodilo... ne razumijem to, izjavila je prije izricanja presude Aimee Sword, koja ima još petero djece, prenose u utorak agencije.

(Fena)