Ljubuški: Alkoholizirani otac izmlatio sina

Sinoć u 22:50 h PU Ljubuški zaprimila je prijavu da je u Dom zdravlja Ljubuški dovezen mlađi maloljetnik (15, sa šireg područja općine Ljubuški) s lakim tjelesnim ozljedama, koje mu je, prema njegovim riječima, nanio njegov otac A. H. (48). Postupajući po prijavi policijski službenici lišili su slobode A. H. a izvršenim alkotestiranjem kod istoga je izmjereno 4,15 posto alkohola u dahu. Tijekom dana izvršit će se kriminalistička obrada nad A. H. (48).

Jučer u 13 h PU Široki Brijeg zaprimila je dojavu da je došlo do eksplozije, najvjerojatnije plinske boce, u obiteljskoj kući u Ljubotićima. Od požara izazvanog eksplozijom vlasnik kuće J. V. (68) zadobio je tjelesne ozljede zasad neutvrđenog stupnja te je hospitaliziran u SKB Mostar a na kući je nastala velika materijalna šteta. 

Policijski službenici PU Široki Brijeg izvršili su očevid a danas će na mjesto događaja izići vještak protupožarne zaštite i zaštite na radu u cilju utvrđivanja uzroka eksplozije, stoji u priopćenju MUP-a Zapadnohercegovačke županije.

(Fena)