Lišene slobode osobe zatečene sa heroinom u Mostaru

U oblasti sigurnosti prometa registrirano je 16 prometnih nezgoda u kojima su dvije osobe zadobile teže, šest osoba lakše i dvije osobe ozljede neutvrđenog stupnja.

U oblasti javnog reda i mira registrirano je 11 prekršaja.

U noći 26/27. ožujka djelatnici Sektora krim.policije MUP-a HNŽ-a lišili su slobode D.M.(1979) i E.M.(1983), obojica iz Mostara. 

Kod istih je izuzet jedan omot s oko 2 grama smeđe praškaste tvari i dva tzv. "piza" smeđe praškaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Heroin. 

Navedeni su zadržani u službenim prostorijama radi kriminalističke obrade.

Na dijelu magistralne ceste M-17 u mjestu Pobrežje, općina Jablanica, 27. ožujka, u 8,15 sati dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali Bojan A.(1990) s teretnim vozilom "mercedes" i Adis H.(1975) s vozilom "mazda". 

Tom prigodom, ozlijede neutvrđenog stupnja zadobili su suputnici u vozilu "mercedes" Ruža A.(1963) i Zoran A.(1957) koji su prebačeni u KBC Mostar, dok su lakše ozlijede zadobila oba vozača. Na licu mjesta izvršen je očevid.

Na magistralnoj cesti M-17, na raskrižju cesta Buna-Stolac-Domanovići, 27. ožujka, u 18,45 sati dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali Mehir T.(1983) iz Mostara s teretnim vozilom "mercedes" i Vlado G.(1945) s vozilom "peugeot". 

Vozač Vlado G. je zadobio teške ozlijede, dok su lakše ozlijede zadobili vozač Mehir T. i Sadeta G.(1953).

U Ul. Ante Starčevića u Mostaru, 28. ožujka, u 15,05 sati dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali pješakinja J.H. iz Sarajeva i Halil G. iz Mostara s vozilom "škoda felicija". 

Tom je prigodom pješakinja J.H. je zadobila teške ozlijede, navodi se u priopćenju MUP-a HNŽ-a.

(Fena)