Lambaša je poginula isto kao i pjevač Toše Proeski

Dolores Lambaša, prometna nesreća, Dolores Lambaša, Toše Proeski, pogibija, Dolores Lambaša, prometna nesreća, pogibija
Na istoj dionici autoceste, samo 60-ak kilometara dalje u smjeru Zagreba, 2007. godine poginuo je makedonski pjevač Toše Proeski.

Terenac VW Touareg sudario se s kamionom talijanskih registracija. Zabili su se u zaštitnu ogradu i zatim sletjeli s ceste u jarak. Tošine ozljede su također bile prevelike. Bio je isto listopad i bilo je 6.20 sati kad su se sudarili, pišu 24sata.hr.

Stanovnici: To je ukleta cesta
Stanovnici uz tu dionicu smatraju je ukletom cestom te sve više krive podzemne vode i mračne sile. Upravo na tome mjestu vozači se žale na halucinacije i neobjašnjive pojave.
Jedan od jezivih događaja bio je 1978. kad je vozač na cesti kraj Nove Gradiške ugledao jastuk s bebom. Naglo je zakočio i iskočio iz auta. Kad se sagnuo da ga podigne, jastuk s bebom je nestao.

Na toj dionici vozačima nisu neobični ni duhovi. Neobrijani, odrpani muškarac koji vodi maloga konja upregnutog u starinska kola paralelno s autocestom jedan je od duhova koje vozači često susreću.

U sedam godina na istoj dionici u 2293 nesreće poginulo 54 ljudi

Iz brodsko-posavske policije rekli su kako su od 1. 1. 2006. do 1. 10. 2013. na toj dionici (na oko 120 km) bile 2293 prometne nesreće, u kojima je poginulo 54 ljudi. Teško je ozlijeđeno 180 ljudi.