Ksenija Pajčin prije smrti slala očajničke SMS poruke

ksenija pajčin, crna kronika
Kako prenosi srpski portal Press Online, pjevačicu Kseniju Pajčin, umjetničkog imena Xenia, i njezinog dečka Filipa Kapisodu pronašla je Ksenijina majka.

Filip i Pajčinka ležali su mrtvi u njezinom stanu u Beogradu, a bilo je očito da su poginuli od prostrijelnih rana.

Iz MUP-a Republike Srbije javljaju da je istraga u tijeku, te da je najvjerojatnije riječ o ubojstvu ili samoubojstvu.

Kako prenose srpski mediji, prema još nepotvrđenim informacijama, Filip Kapisoda je prvo ubio Kseniju, a potom i sebe.

O toj informaciji svjedoči i činjenica da je pored njegovog tijela pronađen pištolj, a na njegovoj glavi prostrijelna rana u sljepoočnicu.

Policija je, navodno, prije dva dana intervenirala zbog prijave nasilja, no tada nitko nije bio priveden.

Ksenijin dečko Filip Kapisoda brat je crnogorskog rukometaša Petra Kapisode koji je igrao i za Rukometni klub Zagreb, a povezivali su ga i sa Svetlanom Cecom Ražnatović, Arkanovom udovicom.

Ksenija Pajčin rođena je u Beogradu 13. prosinca 1977. godine. Samostalnu karijeru započela je 1997., a javnosti u regiji postala je poznata kada je 2001. obradila hit Shanije Twain That Don't Impress Me Much.

Okušala se i u glumačkim vodama pojavivši se u srbijanskoj verziji Naše male klinike, a bila je jedna od najatraktivnijih pjevačica u regiji.

Iako je istraga još u tijeku, kako prenosi srpski portal b92, ispred zgrade u Nikšićevoj ulici, gdje su pronađena tijela Pajčinke i Kapisode, okupio se veliki broj susjeda, građana i estradnjaka.

Među susjedima se šuškalo kako su često iz stana stradalih znati čuti žučnu raspravu.

Prema riječima svjedoka, u stanu su se te kobne večeri začula dva pucnja, koja su najvjerojatnije bila i smrtonosna. Pretpostavlja se da je motiv ove tragedije bila ljubomora.

"Zašto se ovo meni dogodilo. Zašto mom djetetu?", jecala je Ksenijina majka Ljubica, koja je za vrijeme policijske istrage bila kod susjeda.

Među okupljenima se našao i Ksenijin najbolji prijatelj Goran Stoičević, koji je u šoku prepričavao svađu između Ksenije i Kapisoda.

"Svađali su se, dolazila je policija, pa sam ih i ja došao miriti. Sinoć smo se dopisivali do dva sata. Svađali su se jer je Filip bio vrlo ljubomoran. Bilo joj je teško, plakala je... Trebali smo se danas vidjeti, jer je mom sinu rođendan, ali..." ispričao je u šoku Stoičević, za Blic.