Konjic: Šokantno izvješće policije o napadu na navijače Zrinjskog

Napad je izvršen tvrdim predmetima i kamenjem pri čemu je razbijeno staklo na autobusu. Napadnuti autobusi su stali u samom gradu, a iz njih su izašli navijači Zrinjskog. U tu masu navijača zaletio se jedan automobil i ozlijedio nekoliko navijača, o čemu je naš portal prvi izvjestio javnost.

Federalni mediji su uglavnom šutili o napadu, a da su kojim slučajem napadnuti njihovi navijači opet bi pisali o pucnjavi iz vatrenog oružja na goloruke navijače, povampirenim koljačima i sličnim epitetima koje smo imali prigodu pročitati nakon napada na autobus iz Zenice.

Još šokantnije je izvješće policije iz Konjica koje kaže da se autobus sa navijačima nije smio zaustaviti u gradu s obzirom da je bio pod policijskom pratnjom, te da će se pokušati utvrditi kada su navijači bili kamenovani. Prema tom policijskom izvješću navijači su provocirali prisutne prolaznike. Policija je reagirala i zaustavila promet. Jedna osoba koja je poznata policiji nije se obazirala na zabranu i prošla je automobilom kroz masu udarivši nekoliko navijača.

Na sve ovo zaista nije potreban nikakav komentar.

hercegovina.info