Klicu su smaknuli u akciji koja je trajala 10 sekundi

Klicu su smaknuli u akciji koja je trajala 10 sekundi
Žuljević je napadnut dok se sa svojim Volkswagenom Passatom nešto prije 8 sati vraćao s mise u crkvi sv. Antuna Padovanskoga, točnije dok se Voćinskom ulicom spuštao prema Glavnoj ulici u Sesvetama
Na samome križanju Voćinske i Glavne ulice, dok je vozilom zastao zbog crvenoga svjetla na semaforu, ispred njegova automobila izletjeli su Škoda Octavia BiH oznaka te motocikl. Napadači su otvorili vatru prema Žuljevićevu automobilu.

Najvjerojatnije ranjen, Žuljević je pokušao izaći iz vozila, a ubrzo su automobilu pritrčali i maskirani napadači iz Octavije koji su ga izvukli iz Passata te nastavili pucati u njega. Žuljevićev automobil s upaljenim je motorom bez kontrole nekoliko metara produljio u obližnju uličicu gdje se zaustavio.

Kada je Žuljević izrešetan ostao nepomično ležati na asfaltu u blizini benzinske postaje, napadači su se dali u bijeg, a motociklist, čije je lice bile skriveno kacigom, prije odlaska je u nepomično tijelo ispalio još nekoliko hitaca, nakon čega je i on dao gas krenuvši u bijeg za Škodom, piše Jutarnji list.