Još jedna Paravinjina žrtva: "Stao je kod nekog šiblja na putu i počeo me dirati po intimnim dijelovima"

...šest žena s područja Istočnog Sarajeva i Pala, koje su u Paravinji prepoznale svog silovatelja. Silovanja su se dogodila u razdoblju od 1999. do 2002. godine kada je Paravinja živio na Palama u ulici Pere Kosovića 29 i radio kao monter krovnih prozora i gromobrana. Žrtve su bile mlađe žene i studentice.

Jedna od nesretnih žena, koju je Paravinja pokušao silovati, javila se prije par dana policiji i ispričala da je njezin slučaj identičan sa slučajem nesretne maturantice iz Kričaka Antonije Bilić. I ona je stajala pored ceste kada ju je u svoj auto primio Dragan Paravinja.

- Stao je kod nekog šiblja na putu i počeo me dirati po intimnim dijelovima tijela. Potom je izišao iz automobila i skinuo me golu - kazala je ta žena.

Ova žena, koja sada ima obitelj i bojala se ranije prijaviti slučaj, odlučila je progovoriti kada je Paravinja uhićen i nakon što je vidjela njegovu fotografiju.

- Osjetila sam da se neću moći oduprijeti nasilniku, pa sam se opustila i nisam se opirala - kazala je ona u iskazu, koji je potpisala u policiji. I to ju je, izgleda, kako je i sama uvjerena, spasilo od silovanja i moguće smrti. Paravinja nije mogao postići erekciju i zato je odustao.

Izvor iz vrha MUP-a Republike Srpske ocjenjuje da je Paravinja predator kojega "pali" samo otpor žena, a kako je otpor te njegove žrtve izostao, Paravinja je nije ni mogao silovati.