Još jedan slučaj čedomorstva u BiH

stop policija
Prema službenim informacijama iz operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojske županije, sinoć oko 20.45 sati u Dom zdravlja Breza dovezeno malodobno dijete N.B. rođeno 2016. godine mrtvo sa višestrukim povredama tijela.

- Tom prilikom mrtvozornik je konstatirao nasilnu smrt. O navedenom događaju upoznat je dežurni tužitelj Enes Sikirac. Na lice mjesta izašla ekipa za očevid sektor policije MUP-a ZDŽ. Otac malodobne djevojčice je uhićen - potvrđeno je iz operativnog centra MUP-a ZDŽ.

Jedna od stanovnica Breze na svom FB profilu je napisala:

"Ne vjerujem znači, ne vjerujem! Koliki monstrum moraš da budeš da svoje vlastito dijete koje si napravio, rodio, hranio nepunu godinu dana, ubiješ golim rukama?????

U džehenemu izgorjeli da Bog da!!!!!!! Bože, malo bi više pravde!!!! Zašto podariš tu blagodat ljudima koji ne zaslužuju da budu roditelji, a oni koji bi to od sveg' srca htjeli, ne mogu i nikad neće???? Zaštoooooo?????? I sta priveden otac? Sta priveden? Prst mu jedan po jedan kidat, pokidat mu svaki organ, na komadiće ga isjeći!!!".