Jezivi detalji silovanja mladića u zatvoru!

bjegunac, zatvor, nasilje, silovanje, zatvor, optužnica, mladić, Srbin, zatvor, djed, baka, unuk, zlostavljanje, ratni zločin, ratni zločinac, ratni zločini, Armije BiH, Zločini Armije BiH, Armija RBiH, Trebinje, CJB Trebinje, Centar javne sigurnosti Trebinje, Marko Đerić , zatvor, Mostar, droga
Okrutno spolno zlostavljanje događalo se u vremenskom razdoblju od 18. studenoga do 4. prosinca prošle godine u večernjim satima, u prostorijama osječkog zatvora, gdje je petorka boravila zajedno s 29-godišnjakom u ćeliji broj 11, piše Glas Slavonije.

Strašni detalji optužnice

Optužnicom se okrivljenike tereti da su po dogovoru i zajednički, s namjerom spolnog iživljavanja, žrtvu mučili i nakon što su mu zaprijetili da će ga fizički zlostavljati ako ne postupi prema njihovom traženju. Dok se žrtva protivila, a na traženje 39-godišnjaka, u jednom navratu 21-godišnjak, 22-godišnjak i 23-godišnjak, ugurali su žrtvu u toalet koji se nalazi u sklopu ćelije u kojoj su boravila još trojica zatvorenika. Na vrata toaleta je na traženje 39-godišnjaka došao, i ondje cijelo vrijeme bio prisutan 29-godišnjak radi zastrašivanja žrtve. Ondje su nesretnog mladića zatvorenici skinuli do gola te mu obrijali cijelo tijelo.

Zatim mu je, dok su ga 21-godišnjak i 22-godišnjak držali, i unatoč tome što ih je mladić odgurivao, plakao i molio da ga puste, 23-godišnjak ga je seksualno zlostavljao sapunom. Potom su ga ista trojica zlostavljača posjela na wc školjku i tjerali da ih oralno zadovoljava.

Nastavilo se seksualno iživljavanje

No, gnusno mučenje tada nije prestalo već se, prema optužnici, seksualno iživljavanje nastavilo, a u jednom trenutku 23-godišnjak ga je tako ozlijedio da mu je potekla i krv. Spolno mučenje mladića nastavio je 22-godišnjak, a na kraju i 23-godišnjak koji ga je silovao drškom metle.

Izvor: Glas Slavonije/Danas.hr