Jedna osoba poginula u teškoj prometnoj nesreći

teža prometna nesreća, napadnuti novinari, napadnuti fotoreporteri, požar, izgorio automobil, crna kronika, očevid, nesreća, MUP ŽZH, teža prometna nesreća, Ljubuški, Split, prometna, nesreća, crna kronika, vijest, dvoje djece, prometna nesreća, teška prometna nesreća, mladić, Split

S. B. (1971.) iz Glamoča poginuo je jučer u prometnoj nesreći na regionalnom putu Jezero-Šipovo-Kupres, u mjestu Strojice.

Babić je bio suvozač u teretnom motornom vozilu marke "Ford“, kojim je upravljao B. T. (1972.) iz mjesta Rudići, u općini Glamoč, saopćeno je danas iz Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka.

Drugi sudionik u saobraćajnoj nesreći je putničko motorno vozilo marke "Land rover“ kojim je upravljao M. K. (1958.), iz mjesta Majdan, u općini Mrkonjić-Grad.

Uviđaj na mjestu prometne nesreće obavila je dežurna tužiteljica Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka Sanja Guzina, zajedno s policijskim službenicima Policijske stanice Šipovo.

Tužiteljica je naložila da se poduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere, kao i vještačenja na rasvjetljavanju svih okolnosti saobraćajne nezgode, a naložena je i obdukcija tijela smrtno nastradalog lica, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.