Ispovijest majke kojoj su za bebu tražili 50 eura: Pokušali su me i silovati!

otmica, otkupnina, silovanje, Makarska, silovanje, crna gora, silovanje, djevojka, seks, tjeranje, BIH, djevojčice, sila, profesor, manijak, šokantno, maloljetnica, seks, ucjena, maloljetnici, seks, Facebook, kćerka, majka, krevet
Ispred lokalne prodavnice Jasmina je srela poznanike iz sela Berilje. Oni su je pozvali da krene sa njima, ali je ona ipak odlučila da ostane sa Ivanom Lj. jer je njemu "više vjerovala" pošto je iz istog sela kao i njen nevjenčani suprug.

- Onda je sve krenulo. Ivan mi je zatražio novac da kupi pivo, ali nisam htjela da mu dam. Tada me je pozvao suprug, a Goran mi je oteo slušalicu i prekinuo vezu. Suprug je opet pozvao, a on mu je onda rekao da smo ja i kćerka oteti i da mora da plati da bi nas vidio ponovo - ispričala je Jasmina za dnevni list "Press".

Iz razgovora otmičara Jasmina je saznala da su oni čuli da je njen suprug na sudu dobio mnogo novca od "Duvanske industrije" i da su na brzinu smislili plan kako da dio uzmu za sebe.

- Onda je Goran otišao, a Ivan mi je rekao da je dugo zaljubljen u mene i da želi da spavamo. Počela sam da ga psujem, prijetim mu tek koliko da nešto pričam, a bila sam mnogo uplašena. Krenuo je da me udara, na silu mi skinuo majicu i farmerke. Plašila sam se da će ubiti i mene i dijete. Rekao mi je da odavde nikada neću izaći i da će me obojica silovati kada se Goran vrati - priča još uvek uplašena Jasmina

Dok je ona proživljavala najteže trenutke u životu, njen suprug Dejan Momčilović pokušavao je da je pronađe.

- Na njen telefon javio se muškarac. Rekao je da zna gdje mi je supruga, ali da moram da mu dam 50 eura. Pristao sam, ali već u ponovnom razgovoru tražio je 100 eura. Rekao mi je da dođem do prve ulice koja skreće lijevo iznad prokupačke bolnice. Sa policijom sam se već dogovorio da to učinim. Kad smo stigli do dogovorenog mesta, taj mladić, za kojeg se kasnije ispostavilo da je Goran, prišao je i tražio pare - objašnjava Momčilović.

Policija je uhitila Gorana D. koji je ubrzo priznao gdje se nalaze Momčilovićeva nevjenčana supruga i dijete. Istražni sudac u Prokuplju odredio je pritvor do 30 dana Ivanu Lj. i Goranu D. zbog otmice i pokušaja silovanja.