I drugi mladić iz prometne kod Posušja prebačen u SKB Mostar

teža prometna nezgoda, duvno, dvije osobe ozlijeđene, teža prometna nesreća, bukovica, Tomislavgrad, mladić, Posušje, nesreća, teža prometna nezgoda, SKB Mostar, inducirana koma, teške tjelesne ozljede

Muškarac M. G. (1995.) koji je teško ozlijeđen u prometnoj nezgodi u nedjelju ujutro na magistralnoj cesti Tomislavgrad - Posušje, prebačen je iz Županijske bolnice Livno na Sveučilišnu kliničku bolnicu (SKB) Mostar i trenutno je stabilnog stanja.

"M.G. je naknadno upućen za Mostar i hospitaliziran je na Klinici za neurologiju. On je zadobio teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život i trenutno je stabilnog zdravstvenog stanja", kazali su iz SKB-a.

Podsjećamo, prometna nezgoda dogodila se u ranim jutarnjim satima u nedjelju u mjestu Bukovica kada je vozilo Mercedes, bh. registracijskih oznaka, sletjelo s kolnika.

Vozač i suvozač 24-godišnji M. G. i 27-godišnji P. M. pronađeni su izvan vozila s teškim tjelesnim ozljedama.

P. M. je zadobio teške ozljede opasne po život te je odmah hospitaliziran na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje SKB-a Mostar. Prema posljednjim saznanjima on je priključen na respirator i nalazi se u stanju inducirane kome.

Hercegovina.info