Horor ubojstvo u SAD-u: Pod utjecajem ludih gljiva MMA borac, sparing partneru iščupao i skuhao srce

...i raskomadao lice do neprepoznatljivosti nakon čega mu je nožem rasjekao prsni koš, izvadio srce i skuhao. Kada je policija stigla na mjesto gdje se stravično ubojstvo odigralo, našli su ubojicu kako gol stoji pored žrtve, a komadi ljudskog mesa bili su razbacani po sobi.

Ubojica je policiji kazao kako je popio šalicu čaja s halucinogenim gljivama i da mu se nakon toga pričinilo da je u njegovog prijatelja ušao vrag. Nakon što mu je iščupao srce ubojica je kazao da je djelove njegovog tijela skuhao jer se je bojao da bi ovaj mogao oživjeti, prenose strani mediji.

Rezultati obdukcije su pokazali da je mladić preminuo od velikog gubitka krvi kada mu je ubojica iščupao srce. Prema riječima mrtvozornika Powell još uvijek bio živ nakon što mu je njegov prijatelj nožem otvorio prsni koš i povadio većinu organa. Odvjetnik koji zastupa Wyatta tvrdi kako su za napad krive lude gljive i da njegov klijent nije mogao biti svijestan svojih postupaka. Wyatt je optužen za ubojstvo prvoga stupnja i za mučenje.

index.hr