Harmonikaš ubio kavansku pjevačicu sa 29. udaraca čekićem u glavu

Toliko ju je krvnički udarao čekićem sve dok joj lobanju nije potpuno smrskao. Marijin otac pre nego je saznao ko je ubica rekao je novinarima: U orkestru su fini, obiteljski ljudi, sve ih poznajem, gledaju na nju kao kćer, zato sam je i pustio da ide s njima. Dvadesetogodišnju Mariju Mihajlović, kavansku pevačicu iz Smederevske Palanke, ubio je Milanče Ivanović (42) iz Smedereva, harmonikaš orkestra u kom je pjevala. Ivanović je  uhićen pod sumnjom da je izmasakrirao Mariju, udarivši je 29 puta čekićem u glavu.

Marijino tijelo pronađeno je u utorak u jarku kod sela Kusadak, a Milanče je, kako se saznaje, policiji priznao ubojstvo i otkrio da je bio zaljubljen u 22 godine mlađu djevojku. Ivanović je nesretnu djevojku toliko krvnički udarao čekićem da joj je lobanja potpuno smrskana.

Kako je priopćila smederevska policija, Milanče i Marija su se posvađali u automobilu na putu Smederevo - Mladenovac, a kada je ona izašla iz auta, on ju je gađao čekićem i pogodio je u glavu. Pošto je pala na zemlju, prišao je i krvnički je dotukao udarcima čekićem. Potom je njeno tijelo bacio u jarak na drugoj strani puta i prekrio ga granjem.

Ubijena djevojka ima sestru bliznakinju Milicu i stariju sestru Jovanu, koja je student četvrte godine Pravnog fakulteta u Kragujevcu. Roditelji su joj razvedeni, a ona i sestre su svoje vrijeme podjednako provodile kod oboje bez ikakvih problema.

Cela obitelj Mihajlović je u šoku, jer, kako kažu, ništa nije ukazivalo na to da bi ovako nešto moglo da se desi njihovoj Mariji.

Kako se saznaje, pored leša nisu pronađeni ni tašna sa dokumentima, ni mobilni telefon, za koje se zna da ih je Marija pre ubojstva imala kod sebe. Policija je i prije otkrića ko je ubica sumnjala da je to neko iz orkestra i da se radi o zločinu iz strasti.

enovine.info