FOTO  Traže se osobe s fotografija

Isti dan, temeljem pregleda video snimki iz sigurnosnih kamera kao i temeljem saznanja prikupljenih operativnim radom na terenu istražitelji PU Ljubuški došli su do saznanja da je jedan od počinitelja kaznenog djela M. V. (31) iz Mostara.
U suradnji s policijskim službenicima PU Mostar M. V. lišen je slobode te je nad njim izvršena kriminalistička obrada tijekom koje je priznao da je u zlatarni Cartier otuđio dva lančića, međutim, osumnjičenik je odbio otkriti identitete pomagača.
Budući da do danas nismo otkrili pomagače u izvršenju opisanog kaznenog djela objavljujemo njihove fotografije, a građane koji prepoznaju osobe s fotografija molimo da na nas nazovu na besplatni broj 122, ili na brojeve telefona (039) 835 – 801 ili 835 – 808.
Napomena: osoba u crvenoj majici je M. V. (31), koji je osumnjičen za izvršenje kaznenog djela krađe, nisu nam poznati identiteti ostalih dvaju osoba, koje su osumnjičene za pomaganje u izvršenju kaznenog djela krađe.
Opis prve osobe: muškarac, starosti oko 30 godina, smeđe kratke kose, kukastog nosa, visine oko 195 cm, nosio je sivu majicu kratkih rukava i crne sunčane naočale na licu,
Opis druge osobe: muškarac, starosti između 25 – 30 godina, visine oko 190 cm, kratke smeđe kose, na sebi je nosio tamnoplavu majicu kratkih rukava.

Photo 1:



















Photo 2:


















Photo 3:





















Photo 4:



















Photo 5:
















Photo 6:

 

 

 

 

 

 

 

 

MUP ŽZH