FOTO  Renault sletio s ceste u Mostaru, u Gabeli smrtno stradao Valentin - Vale Vego (51) u prometnoj nesreći

Vraćajući se s posla iz Hrvatskih željeznica Valentin je upravljao Mercedesom 200(reg.oznaka DU- 405 -EI) te je u blizini stadiona u Gabeli (oko 06,50 sati) u jednom trenutku sletio sa ceste pa je vozilo završilo u kanalu prevrnuto na krov.

U tom izlijetanju Valentin je zadobio teške povrede glave te je odmah vozilom Hitne pomoći prevezen u Dom zdravlja a onda dalje i do mostarske bolnice.

Nažalost, Valenetin je po dolasku u Mostar već bio mrtav. Ova je prometna nesreća jutros je Gabelu zavila u crno jer mnogi nisu mogli vjerovati da je stradao njihov Vale. Policija još istražuje uzroke ove prometne nesreće, a na licu mjesta ne mogu se vidjeti tragovi kočenja na samoj prometnici, već ih ima samo na blatnjavom dijelu uz cestu Metković - Gabela.

crna kronika

Ispred Valentina vozio se njegov kolega koji je vidio kako se Mercedes zanosi i slijeće s prometnice te se zabija u obližnji odvodni kanal. Kolega i drugi vozači ubrzo su priskočili u pomoć i izvukli Valu iz Mercedesa „okaša", ali ipak na kraju nažalost nije preživio.

crna kronika

Očevid su po ovlaštenju dežurne županijske tužiteljice obavili pripadnici PU Čapljina, a kako doznajemo neće biti obdukcije tijela smrtno stradalog Vege. To nije tražila ni obitelj smrtno stradalog, koji je u trenutku nesreće bio sam u vozilu na kojem su vidljivi tragovi krvi. Sam izgled Mercedesa mnogima je oduzimao dah, a za Vegu je očito kobno bilo prevrtanje na krov, pri čemu je i zadobio teške ozljede glave.

Jutros oko 04.00 sata dogodila se prometna nesreća u mjestu Rodoč-Čekrk, Iz za sada neutvrđenih razloga vozač Renaulta Megana izgubio je kontrolu nad vozilom, sletio ceste, te se zaustavio udarivši u nisko raslinje neposredno pored rijeke Neretve. G.K. (rođen 1972. godine), zadobio je teške tjelesne ozljede i hospitaliziran je na Odjel traumatologije KB Mostar. Nije životno ugrožen.

crna kronika

caportal.info / hercegovina.info