Fatalna Sunita u sudnicu dolazi bez štaka, skinut joj gips i s druge noge

sunita hindić bošnjaković, osumnjičena, ubojstvo, Buna, sunita hindić bošnjaković, ročište, produženje pritvora, HNŽ, tužiteljstvo hnž, sunita hindić bošnjaković, Nino Ivanković, sunita hindić bošnjaković, osumnjičena za ubojstvo, Nada Dalipagić, nagodba, sunita hindić bošnjaković, optužnica, tužiteljstvo hnž
PIXSELL

Sunita Hindić osumnjičena za ubojstvo Nine Ivankovića (55), vlasnika motela „Villa Ivanković“ u mjestu Buna kod Mostara, koje se dogodilo 4. listopada u tom objektu, skoro se u potpunosti oporavila od teških povreda koje je tijekom bijega s lica mjesta zadobila, saznaje „Avaz“.

Njoj je, kako nam je potvrđeno iz Kantonalne bolnice „Dr.Safet Mujić“ u Mostaru, jučer, nakon redovnog zdravstvenog pregleda u ovoj ustanovi, i s druge noge skinut gips.

Hindić je prilikom skoka sa zidića uz motel, na dan ubojstva, zadobila lom stopala na obje noge, usljed čega joj je stavljen gips te se kretala uz pomoć invalidskih kolica. Nakon što joj je prije mjesec odstranjen gips s jedne noge, koristila je štake.

Uskoro se, s obzirom na činjenicu da joj pritvor istječe 31. prosinca, očekuje podizanje optužnice u ovom slučaju, a što nam je potvrdila i njena braniteljica, poznata mostarska odvjetnica, Nada Dalipagić.