Elvis Serdarević zbog osvete supruzi objesio trogodišnjeg sina pa sebe

policija, Speed, MUP ZHŽ, Mario Miličević, Zoran Galić, pas tragač, Marko Banožić, Trebinje, šverc, pljačka, kokain, ubojstvo, bomba, udes, prometna nesreća, tučnjava, huligani, pljačka, banka, Beograd, ubojstvo, Srbija, droga, Mostar, Dragan Paravinja, Antonija Bilić, prometna nesreća, Jablanica, samoubojstvo, Sarajevo, Atif Dudaković, ružići, prijetnje, policija, Incident, tv 1, Mostar, Trebinje, djelatnik, radnik, alem džemić, prometna nesreća, osuda, Anto Kafadar, Vitez, pogibija, Mostar, uhićenje, razbojnik, Ljubuški, kablovi, provala, Ljubuški, napad, štefica galić, lažna dojava, Mostar, bomba, GOŠK, napad, huligani, NK GOŠK, priopćenje, puška, bombe, Mostar, pokušaj ubojstva, samoubojstvo, našice, Mostar, policija, potjera, Mostar, Stolac, pljačka, prometna nezgoda, lašva, pogibija, sletjeli u trebižat, prometna nesreća, Čapljina, Posušje, prometna nesreća, pogibija, stravična prometna nesreča, prijateljice, tragedija, kutina, pu mostar, black pearl, zoran kapet

 Prema prvim informacijama, Elvis Serdarević je prvo objesio svog trogodišnjeg sina, a potom je i sam izvršio samoubojstvo vješanjem.

Povratak iz Njemačke

Kako prenosi Dnevni Avaz pripadnici Policijske uprave Kalesija obezbjeđivali su mjesto tragedije do dolaska kantonalnog tužitelja iz Tuzle. Potvrđeno je da će se više detalja o ovoj tragediji znati nakon izvršenog uviđaja i istrage koja je u tijeku.

Na licu mjesta, ekipa Avaza je zateklia nekolicinu mještana Brda, odakle je Elvis Serdarević bio oženjen Mersijom Križevac. Niko nije bio voljan da otvoreno govori o ovoj tragediji. Rečeno je da su Elvis i Mersija imali problema u braku.

Ona se nedavno vratila iz Njemačke gdje je bila tri mjeseca na radu. Tad su, navodno, i počeli problemi između njih dvoje. Mersija, kako je rekao jedan mještanin, nije željela više da živi sa Elvisom, a on joj je prijetio da će ubiti i sebe i dijete.

Pronađeni u šumi

Prije tri dana Elvis je sa sobom odveo sina i niko nije znao gdje se nalazi.

Njegova obitelj je i prijavila njegov nestanak. Nažalost, pronađeni su mrtvi u šumi kod Grabika nešto više od kilometar udaljen od Mersijine kuće. Mještani s kojima smo razgovarali posebno žale zbog smrti malog Adisa. To što je Elvis ubio i sina i to ublizini Mersijine kuće, mještani kažu da je Elvisova osveta supruzi Mersiji.