Dvojica od trojice napadača na ubijenog zaštitara završila u policiji

Hrvatska policija kombi
Ilustracija

Zagrebačka policija utvrdila je identitet trojice muškaraca koji su u subotu ujutro nasmrt pretukli zaštitara u poslovnici igara na sreću na zagrebačkom Trnju, dvojica su pod nadzorom policije u službenim prostorijama, a za trećim se traga.

"Od trenutka saznanja za teško kazneno djelo sa smrtnom posljedicom u kojem su sudjelovala trojica muškaraca, policija je započela intenzivne mjere identificiranja i traganja za njima. Operativnim radom na terenu te prikupljenim obavijestima utvrđen je identitet sve trojice muškaraca", priopćila je večeras Policijska uprava zagrebačka (PUZ).

Dvojica se ovog trenutka nalaze u službenim prostorijama i pod nadzorom policije, dok se za trećim traga, navodi PUZ. Kriminalističko istraživanje nastavlja se radi utvrđivanja svih okolnosti ovog teškog kaznenog djela, ističe policija, prenosi Hina.

Mediji navode da su se policiji sami javili odnosno predali, dvojica napadača, mladići od 22 i 23 godine.

Oko 5 sati na području Trnja u Lastovskoj ulici, u prostoru poslovnice igara na sreću, nakon prvotnog verbalnog sukoba trojac je tjelesno napao zaštitara, a zatim pobjegao. Zaštitar je od posljedica napada umro u Kliničkom bolničkom centru Zagreb.

Voditelj službe Općeg kriminaliteta Policijske uprave zagrebačke Zvonimir Petrović popodne je s konferencije za medije pozvao napadače da se sami jave policiji.