Dvoje mrtvih zbog zabranjene ljubavi

...od Sanskog Mosta, au blizini njih nađen je i pištolj, kojim je, kako se sumnja, muškarac usmrtio ženu, a potom presudio i sebi, prenose mediji.

Njih dvoje su, navodno, bili u ljubavnoj vezi, iako je Bijeljine, prema neslužbenim informacijama, imala supruga i obitelj u Bačkoj Palanci (Srbija).

Stoga se pretpostavlja kako bi motiv ovog tragičnog događaja mogla biti zabranjena ljubav. Tijela su se nalazila ispod jednog stabla u obližnjoj šumi.

Također, neslužbeno, ispod tijela su bile prostrte novine, a pored njih je pronađena i crvena ruža.

Kraj beživotnih tijela nije pronađena poruka ili oproštajno pismo, tako da će se, s ciljem da se slučaj rasvijetli, najprije pristupiti ispitivanju obitelj, kao i poznanika Popovića i Bijeljini.

Očevid na licu mjesta izvršili su dežurni kantonalni tužiitelj i pripadnici Kriminalističke policije, koju je, kako se saznaje, o ovoj tragediji obavijestio 29-godišnjak iz Prijedora, a koji je tijela pronašao.

Utvrđeno je, prema još nepotvrđenim informacijama, da je 67-godišnjak pištoljem marke zastava M57 kalibra 7,62 mm ispalio hitac u Bijeljinovu, a nakon toga pucao sebi u grudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istražitelji, međutim, zasad ne mogu priopćavati detalje o ovoj stravičnoj tragediji, ali jesu potvrdili što se zapravo dogodilo.

"Prvi rezultati istrage ukazuju na osnov sumnje da se radi o ubojstvu i samoubojstvu", priopćeno je iz MUP-a USK.

Vildana Dedić, kantonalna tužiteljica, kazala je da u ovom trenutku provode istragu o ovom slučaju, a više detalja bit će poznato nakon što bude obavljena obdukcija tijela.

Prema informacijama iz policije, obje osobe imaju prebivalište u Bačkoj Palanci, s tim što je Popović rodom iz sela Lipnik, gdje ima kuću koju je s vremena na vrijeme posjećivao.

Prema stanju u kojem su zatečena tijela, pretpostavlja se da se događaj zbio prije nekoliko dana, a mještani kažu da je riječ o nepristupačnom i teško prohodnom kraju.