Djevojka se ubila skočivši sa trećeg kata zbog slabih ocjena

Okolnosti pod kojima je djevojčica stradala nisu potpuno razjašnjene, ali policija sumnja da se ona ubila zbog loše ocjene iz engleskog jezika.

- Probudila me je kćerka sva u suzama, nije prestajala plakati. Bila sam zbunjena, uplašila sam se da joj je pozlilo, a ona mi je rekla: "Mama, Dunje više nema" ... Svi smo potreseni, mogu samo zamisliti kako je njezinim jadnim roditeljima - priča majka jedne Dunjine školske prijateljice koja je željela da ostane anonimna.

Sugovornica "Kurira" kaže da su njenu kćerku školski prijatelji preko Facebooka obavijestili da je Dunja izgubila posljednju bitku.

- Srce mi se cijepa ... Poznavala sam Dunjić od malih nogu, bila je divno, vedro dijete. Ne mogu da vjerujem da je nikad više nećemo vidjeti, čuti njezin smijeh- priča potresena žena.

Neutješnoj obitelji nastradale Dunje B. jučer su brojni prijatelji i rodbina izjavljivali sućut. Roditelji djevojčice nisu imali snage da daju bilo kakve izjave za medije.

Podsjetimo, Dunja B. je skočila sa ograđene terase dok su njezini roditelji bili u stanu. Nesretna djevojčica pala je sa 15 metara na prednji dio "reno lagune", koja je ublažila pad. Od siline udarca Dunja se odbila o automobil i otkotrljala nekoliko metara.
Hitno je prebačena u Urgentni centar, da bi dan kasnije preminula.

Dunja B. je, kako Kurir nezvanično saznaje, kćerka Srđana B, direktora tvrtke "Univerzijada 2009", u čijoj nadležnosti je bila organizacija te sportske priredbe.

 Ovo je velika tragedija

Susjedi iz zgrade u Ulici Miloša Pocerca o Dunji i njenoj obitelji imaju samo riječi hvale.

- Ovo je velika tragedija! Jadni njeni roditelji, ne znam kako će ovu tugu preživjeti. Dunja je bila divna djevojčica. Uvijek se ljubazno javljala, a osmijeh nije skidala s lica. Svi smo i dalje u šoku - priča potresena komšinica.

Kurir