Djevojčicu kupili, udali i tjerali da prosi

roditelji, silovanje, silovanje, crna kronika, orgije, silovanje, pedofilija, silovanje, imam, napastvovanje, prodaja, seks, prostitucija, Osijek, zlostavljanje, Posušje, skandal, silovanje, Švedska, silovanje, prodana djevojčica, Švedska, pedofil, škola, kamere, prodaja žene, otmica, Srbija, napastvovanje, prijevoz, Sarajevo, silovanje, perverznjak, Čapljina, silovanje, strava i užas, Doboj, silovanje, Livno, pokušaj silovanja, jezero livno, učenik, profesorica, udarac, trudnoća, pjesma, tinejdžerica, bolest, djevojčica, most, rijeka, pokušaj samoubojstva, kazna, Ljubuški, Nasilje u obitelji, nasilje, pedofil, pedofilija, strah, silovanje, Željko Ražnatović-Arkan, svjedočanstvo, šokantno, šokantan prizor, prostitucija, djevojčica, silovanje, rat, Srebrenica, Brčko, silovanje, Prin Andrew, robinja, seks navike, silovanje, Zagreb, uhićenje, prostitucija, Bugojno, prostitutka, prevara, majka, muž, djevojka, nož, ubod, prostitucija, uhićenje, silovanje, Brčko, djevojčica, prostitucij
...Brčko distrikta realizirali su danas akciju pod kodnim nazivom "Jezero" i uhitili četvero ljudi osumnjičenih za trgovinu ljudima.

Kako "Nezavisne" neslužbeno saznaju, uhićeni su Nedžad Arapović (41), Senada Imširović (41), Suad Tahirović (33), kao i Zlatko Beganović (20).

Izvor Nezavisnih iz policije ispričao je kako je ova grupa prvo kupila maloljetnu djevojčicu, a zatim je eksploatirala na razne načine.

"Iskorištavali su je maksimalno, a najviše su je tjerali da prosi. Bila je udata za Beganovića, pa se njemu na teret stavlja i kazneno djelo izvanbračne zajednice sa mlađim maloljetnikom", kazao jeizvor.

Inače, uhićeni su privedeni u službene prostorije SIPA u Tuzli i policije Brčko distrikta u Brčkom, gdje je u toku dana izvršena kriminalistička obrada, nakon čega će se postupajući tužitelj odlučiti o određivanju pritvora.

Podsjećamo, početkom travnja ove godine u Bihaću uhitili su Abdiju Osmanovića (47), također zbog trgovine ljudima.

On je također sebi kupio djevojku koja mu je robijala dvije godine i koju je iskorištavao za svakodnevno prosjačenje, a uz sve to je bila mentalno zaostala, piše Nezavisne.