Djevojčica trudna sa šogorom koji ju je danima silovao

Mladić (22) (ne navodimo identitet radi zaštite žrtve, op.a.) na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno je osuđen na jedinstvenu kaznu od sedam i pol godina zatvora zbog silovanja 15-godišnjakinje te prijetnji njoj i njezinoj obitelji. Da stvar bude gora, nesretnica je ostala trudna te je u ožujku ove godine rodila djevojčicu.

Sve se događalo lani u srpnju kada je 22-godišnjak, nevjenčani suprug petnaestogodišnjakinjine sestre, iskoristio to što je majka djevojčice otišla na posao. Dok je u kući bio brat djevojčice koji je spavao, 22-godišnjak je prišao djevojčici koja je također spavala. Prvo ju je počeo pipkati, zatim joj je stavio ruku na usta prijeteći joj te je silovao.

Zločin je ponovio i dan kasnije, a pritom je djevojčici prijetio da će joj, ako ikome išta kaže, ubiti sestru i brata. U razdoblju od 15. do 17. siječnja ove godine slao joj je prijeteće SMS-ove u kojima je opet naveo da će joj pobiti obitelj bude li ikome išta rekla. Zbog silovanja osuđen je na sedam godina zatvora, a zbog prijetnji na osam mjeseci zatvora, pa mu je izrečena jedinstvena kazna od sedam i pol godina. Produljen mu je i pritvor u kojem je od 11. ožujka 2010.

izvor: večernji list