Djevojčica preminula od strujnog udara

Djevojčica preminula od strujnog udara
Prava tragedija dogodila se sinoć u Loborici nedaleko Pule kada je, pod još nerazjašnjenim okolnostima, od strujnog udara, u kući stradala devetgodišnja djevojčica, izvijestila je jutros istarska policija.

Po riječima glasnogovornice policije Nataše Rogić Jukopila, policija je sinoć oko 20,30 sati zaprimila dojavu s Hitne medicinske pomoći u Puli da je u njihovu ambulantu dovedena djevojčica koja je ozlijeđena uslijed strujnog udara da bi nedugo zatim policiji dojavljeno da je djevojčica preminula.

»Djelatnici policije su sinoć na mjestu događaja u suradnji s nadležnim državnim odvjetnikom obavili prvi dio očevida, a jutros je u Loboriku stigla i ekipa iz Centra za forenzička vještačenja Ivan Vučetić iz Zagreba«, kazala je glasnogovornica Rogić-Jukopila dodavši kako je naložena obdukcija preminule djevojčice.

Neslužbeno se doznaje kako je djevojčica nastradala u kući bake i djeda. U trenutku nesreće igrala u kadi u kupaonici čija su vrata bila otvorena, te se odjednom digla iz kade i uhvatila za žice bojlera.

»Dok se očevid ne dovrši ne možemo izaći u javnost s pojedinostima ovog događaja«, rekla je glasnogovornica istarske policije.

Hina