CRNI VIKEND Petero poginulih u nesrećama za 24 sata

policija, Speed, MUP ZHŽ, Mario Miličević, Zoran Galić, pas tragač, Marko Banožić, Trebinje, šverc, pljačka, kokain, ubojstvo, bomba, udes, prometna nesreća, tučnjava, huligani, pljačka, banka, Beograd, ubojstvo, Srbija, droga, Mostar, Dragan Paravinja, Antonija Bilić, prometna nesreća, Jablanica, samoubojstvo, Sarajevo, Atif Dudaković, ružići, prijetnje, policija, Incident, tv 1, Mostar, Trebinje, djelatnik, radnik, alem džemić, prometna nesreća, osuda, Anto Kafadar, Vitez, pogibija, Mostar, uhićenje, razbojnik, Ljubuški, kablovi, provala, Ljubuški, napad, štefica galić, lažna dojava, Mostar, bomba, GOŠK, napad, huligani, NK GOŠK, priopćenje, puška, bombe, Mostar, pokušaj ubojstva, samoubojstvo, našice, Mostar, policija, potjera, Mostar, Stolac, pljačka, prometna nezgoda, lašva, pogibija, sletjeli u trebižat, prometna nesreća, Čapljina, Posušje, prometna nesreća, pogibija, stravična prometna nesreča, prijateljice, tragedija, kutina, pu mostar, black pearl, zoran kapet
...dogodile na području Hercegovine, Doboja i općine Jezero u Republici Srpskoj.

Jedna osoba poginula je u teškoj nesreći koja se dogodila u noći sa petka na subotu u 01.45 sati u Ulici dr. Petra Rizza u Mostaru. Smrtno je stradao D. Š. 1994. godište koji je podlegao ozljedama u SKB Mostar. Automobil Ford Escort udario je u stup javne rasvjete, a od siline udara jedan od mladića ispao je iz automobila te je od zadobivenih ozljeda izgubio život.

Još jedna teška nesreća dogodila se iste noći u Čitluku oko 02.55 sati u Ulici Kralja Tomislava. Sudjelovalo je vozilo Mercedes, a suvozač I. S. (1999) je uslijed zadobivenih ozljeda smrtno stradao.

U teškoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Doboj - Derventa, poginule su dvije osobe. Prema informacijama iz Policijske uprave Doboj, do nesreće je došlo u petak oko 21.30 sati u mjestu Komarica, kada su se sudarili putnički automobil i teretno vozilo. Tom prilikom poginule su dvije osobe iz Gračanice, koje su se nalazile u automobilu Audi, koji je podletio pod teretno vozilo.

Pješak Pero Savić poginuo je u subotu u prometnoj nesreći u mjestu Čerkazović u općini Jerezo. Savića je oko 20.40 sati udario automobilom Golf 2, kojim je upravljao Goran Rodić (1985.) iz Jezera, potvrdila je glasnogovornica Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka Maja Đaković-Vidović.

Očevid je obavila dežurna tužiteljica Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka Žana Bojić, zajedno s pripadnicima policije iz Mrkonjić Grada. Đaković-Vidović je dodala da se utvrđuju uzroci te nesreće, a bit će obavljena i obdukcija tijela nastradalog kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

Dnevni list