Četvrtak: šest prometnih nezgoda u kojoj su dvije osobe teže i jedna lakše ozljeđene

Za protekla 24 sata (15/16.04.2010.godine) iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 9 prijava od strane građana (na području Mostara 3, na području Čapljine 1, na području Jablanice 1, na području Čitluka 1 i na području Konjica 3).

U oblasti javnog reda i mira registrirana su dva prekršaja i to na području Mostara 1 i na području Konjica 1 .

U oblasti sigurnosti prometa registrirano je 6 prometnih nezgoda u kojima su dvije osobe zadobile teške a jedna osoba lakše tjelesne ozljede .

Prometne nezgode su se dogodile : na području PU Mostar 4 i na području PU Konjic 2.

Od evidentiranih događaja izdvajamo :

- 15.04.2010.godine u 19,40 sati u naselju Tekija, Mostar, dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali Kenan B. s motociklom „Yamaha", Ahmed T. s motociklom „Yamaha", Musa B. s vozilom „VW Kombi" i parkirano vozilo marke „Mercedes". Tom prilikom ozljede neutvrđenog stupnja zadobio je vozač motocikla Ahmed T., dok je vozač drugog motocikla zadobio lakše tjelesne ozljede. Očevid na licu mjesta izvršili su djelatnici Policijske stanice za sigurnost prometa Mostar, a o svemu je upoznat tužitelj.

- 15.04.2010.godine u 20,20 sati u mjestu Donja Grabovica - Sjenčine, dogodila se prometna nezgoda u kojoj je sudjelovao Rifet L. upravljajući vozilom „VW Golf" koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne ozljede. O svemu je upoznat tužitelj, a očevid na licu mjesta izvršili su djelatnici Policijske stanice za sigurnost prometa.

- U noći 15/16.04.2010.godine oko 02,10 sati u Ul.Blajburških žrtava dogodila se prometna nezgoda u kojoj je sudjelovao Bojan B. upravljajući vozilom „Mercedes" koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne ozljede.

mup HNŽ