Brutalno ubojstvo: Svađa eskalirala nakon što su saznali da se obojica viđaju s istom djevojkom 

samoubojstvo, zenica, Travnik, požar, ubojstvo, Kanton Sarajevo, žena, brutalno ubojstvo, Srbija, beživotno tijelo, Mostar, Pronađeno tijelo, samoubojstvo, zenica, ubojstvo, istraga, policija

D. B. (39) i D. T. (27) uhićeni su zbog sumnje da su brutalno ubili Nebojšu Nedeljkovića (45) iz Bariča, čije je izmasakrirano tijelo pronađeno prije dva dana u njegovom automobilu.

Naime, kobnog dana su se osumnjičeni našli sa ubijenim kako bi "prebili" raniji dug, piše "Srpski telegraf"

- Prema dosadašnjim informacijama, sumnja se da su osumnjičeni te večeri ugovorili sastanak sa Nebojšom da bi raspravili raniji sukob koji su imali oko droge. Navodno je D. B. ubijenom muškarcu dugovao 300 eura, zbog čega su se kobne večeri i našli. S njim je bila i D. T. - navodi izvor "Srpskog telegrafa".

Kako dodaje, ubrzo nakon što su se sastali na groblju, između osumnjičenih i ubijenog muškarca izbila je svađa.

Prema pisanjima srbijanskih medija, svađa oko duga je eskalirala kada je D. B. saznao da se njegova djevojka D. T. viđa s obojicom, pa je rekao da mu neće vratiti novac koji je ponio.

Nebojša je pobjesnio pa je iz izvadio bejzbol palicu i počeo udarati oboje. D. B. je u tom trenutku potegao nož i počeo ubadati Nebojšu po grudima i vratu.

- Kad je Nebojša pao na pod, D. B. mu je još dva puta zario nož u leđa i zatim je pobjegao s djevojkom. Ona je usput uzela krvavi nož i bacila ga na jednu divlju deponiju koja se nalazi stotinjak metara od ubojstva - navodi sugovornik srpskih medija.