Brčko: Vlasnik kafića ubio gosta

Zlatko Lagumdžija, kriminal, mirsad đapo, Brčko, Brčko, počast, obljetnica, Brčko, bilježnica, pedofil, Brčko, monstrum, uhićenje, Brčko, ubojstvo, kafić

Glasnogovornik brčanske policije Halid Emkić rekao je da je policiji prije ubojstva dojavljeno da nepoznata lica lupaju inventar u lokalu na Novom Brčkom. "Kada je policijaska patrola nakon nekoliko minuta stigla na mjesto događaja zatekla je ispred lokala lice P.I. sa pištoljem u ruci, dok je ispred njega ležalo lice M.D, piše Dnevni avaz.

Ozlijeđeni je odmah prevezen u medicinski centar Brčko, gdje je dežurni ljekar konstatirao smrt", rekao je Emkić. Emkić je najavio da će u tijeku dana tužiiteljstvu biti proslijeđeno izvješće protiv P.I. za kazneno djelo ubojstva. Jedan od očevidaca ovog događaja rekao je da je Ikić istjerao Dragičevića iz lokala nakon što je razbio sto. "Dragičević je izašao iz lokala i potom razbio staklo na lokalu. Ikić je nakon toga otišao do parkiranog automobila, uzeo pištolj i pucao u Dragičevića", ispričao je očevidac. Ikić je uhićen, a dežurni tužitelj Brčko distrikta naredio je očevid. U tijeku narednih nekoliko dana biće izvršena obdukcija tijela ubijenog.