Blagdanski vikend u Ljubuškom: Tuče, krađe, krivotvorenja...

Hapšenje
Policijski službenici PU Ljubuški provode istragu u cilju identificiranja počinitelja i provođenja prekršajne obrade nad istima, priopćeno je na internet stranicama MUP-a Županije Zapadnohercegovačke, odakle izdvajamo još i sljedeće:

Dana 25.12. PU Ljubuški zaprimila je prijavu da je Z.B.(31) iz mjesta Veljaci , općina Ljubuški razbijao inventar i više stakala na caffe bar "Merlyn" u mjestu Veljaci. Policijski službenici PU Ljubuški su pronašli Z.B. i lišili ga slobode, te nad njim proveli krim. obradu zbog postojanja osnova sumnje da je počinio KD Oštećenja tuđe stvari.

Dana 26.12. oko 01.15 u mjestu Proboj, općina Ljubuški došlo je do narušavanja javnog reda i mira tučom u kojem su sudjelovali M.P (28) iz mjesta Crveni Grm iz mjesta Ljubuški i M.H.(29) iz mjesta Prolog, općina Ljubuški koji su zadobili tjelesne povrede. Istima je ukazana liječnička pomoć u Domu zdravlja Ljubuški, a M.H. je upućen u SKB Mostar. Policijski službenici PU Ljubuški provode prekršajnu obradu u svezi s ovim događajem.

Dana 24.12. prijavljeno je u PU Ljubuški da je tijekom noći 23/24. počinjena provalna krađa u trgovinu "B.I.T." Ljubuški, NN počinitelji su otuđili registar kasu u kojoj se nalazilo oko 450 KM. POl. službenici PU Ljubuški obavili su očevidne radnje i poduzimaju mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja ovog KD i otkrivanja počinitelja.

Dana 24.12.2009. godine, u 13.30 sati PU Ljubuški zaprimila je prijavu da je tijekom noći 23./24. 12.2009 izvršena provalna krađa u grill "Planinić" u Ljubuškom i da su N.N. počinitelji otuđili 150-200 KM. Policijski službenici PU Ljubuški obavili su očevidne radnje i poduzimaju mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja ovog k.d.

Dana 23.12. PU Ljubuški zaprimila je prijavu protiv diju osoba iz Ljubuškog (53 i 28) da su krivotvorili potpis jedne osobe kao jamca prilokom odobravanja redita. Policijski službenici PU Ljubuški poduzimaju istražne radnje u cilju rasvjetljavanja ove prijave.

MUP ŽZH | mupzzh.ba