FOTO  Barbari Vidović izgubio se svaki trag

pljačka banke, pljačka, lopovi, Kredo banka, crna kronika, Branka Pavošević, Ivo Sanader, uskok, crna kronika, imigranti, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, droga, droga, heroin, uhićenje, Split, crna kronika, Metković, Ploče, krađe, crna kronika, studentica, Split, silovanje, policija, uhićenje policajca, fotografije, crna kronika, ubojstvo, Zagreb, tragedija, KB Dubrava, supružnici, pokušaj ubojstva, Divljanje supružnika, teško objašnjivi incident, dobitnika zlatne medalje za proizvodnju meda, vozačica, U prometnoj nesreći, lakše ozlijeđen, prometna nesreća, poginuo vozač, Opća bolnica u Karlovcu, na državnoj cesti D 1, Božo Petrov, Metković, gradonačelnik Metkovića, Policijski presretač, na autocesti A4, Mobilni tim prometne policije, silovanje, konobar, Hvar, crna kronika, knin, drama, Policijski dužnosnici, teška prometna nesreća, pogibija, napadač, navijači, Policijski dužnosnici, pomoć, bijelo roblje, Hrvatska zemlja, pokušaj ubojstva, Policijski
Barbari Vidović izgubio se svaki trag kada je u noći s petka na subotu izašla iz obiteljske kuće u Triblju. Zabrinuti otac Anton Vidović sumnja da je njegova kćer praktički oteta ispred kuće, piše tiskano izdanje Novog lista, a prenose Vijesti.hr.

13-godišnjoj Barbari izgubio se svaki trag prije pet dana kada je u noći s petka na subotu izašla iz obiteljske kuće u Triblju, Nestala je u razdoblju između ponoći i četiri sata ujutro, kaže zabrinuti otac Anton Vidović, koji sumnja da je njegova kći oteta ispred kuće.

Za djevojčicu duge crne kose, zelnih očiju, nešto višu od prosjeka za njezinu dob i srednje građe otac kaže da nikada nije bila problematična.

'U 6 sati smo prijavili njezin nestanak crikveničkoj policji i nepojmljivo nam je da nam ne mogu reći gdje nam je kćer već četiri dana', priča otac za tiskano izdanje Novog lista.

Roditelji sumnjaju da je prethodno bila u kontaktu s jednim dečkom koji ima 16 ili 17 godina, s kojim se dopisivala putem Facebooka.

'Vjerojatno su je namamiili te došli po nju i odvezli je, sumnjamo da je drže negdje pod prisilom. Zna se tko su članovi njegove obitelji i ogorčeni smo što je policija još nije pronašla', priča otac.

'Policija radi, ali mi nije jasno da je nisu pronašli u Ogulinu. Sumnjamo da je skrivaju u Ogulinu. Njegovi roditelji potvrdili kako su naša djeca zajedno, ali se vade na to da ne znaju gdje su', očajan je otac za tiskano izdanje Novog lista.

 

Gdje je Barbara?

U nacionalnoj evidenciji nestalih osoba objavljen je Barbarin nestanak. Navodi se da je Barbara visoka oko 170 cm, ima crnu ravnu kosu, velike zelene oči. Nos joj je ravan, srednje veličine. Uši su okrugle i srednje veličine, a lice četvrtasto. Jače je tjelesne građe. Na čelu, između obrva, ima ožiljak okruglog oblika od vodenih kozica.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected].