Anto Palavra se predao policiji zbog ubojstva Džemala Mahmića

Anto Palavra se predao policiji zbog ubojstva Džemala Mahmića

Anto Palavra, MMA borac iz Nove Bile koji se sumnjiči da je jučer izrešetao Džemala Mahmića, bivšeg kick-boksača, predao se zeničkoj policiji, saznaje Dnevni avaz

Policija je jučer tijekom cijeloga dana bila na nogama i intenzivirano radila na lociranju i pronalasku osumnjičenog. Protekle noći, također, nije bilo predaha za zeničku policiju, koja je locirala osumnjičenog.

Tijekom cijele protekle noći trajale su aktivnosti i pregovori policije s rodbinom i prijateljima Palavre, nakon čega se odlučio predati.

Podsjetimo, on je jučer u 9:15 sati pucao u Mahmića, koji se nalazio u jednoj zeničkoj buregdžinici. Usljed višestrukih ozljeda, Mahmić je podlegao ozljedama, a Palavra pobjegao u nepoznatom pravcu.

Iako se još ne zna službeni motiv zbog kojeg je Palavra, inače uspješan sportaš, odlučio likvidirati Mahmića, neslužbeno saznajemo da je prije nekoliko dana imao sukob s njim.

Nakon zadržavanja u prostorijama MUP-a ZDŽ, Palavra će biti predan u nadležnost i na daljnje postupanje Tužiteljstvu ZDŽ.