Anto Palavra se predao policiji zbog ubojstva Džemala Mahmića

anto palavra

Anto Palavra, MMA borac iz Nove Bile koji se sumnjiči da je jučer izrešetao Džemala Mahmića, bivšeg kick-boksača, predao se zeničkoj policiji, saznaje Dnevni avaz

Policija je jučer tijekom cijeloga dana bila na nogama i intenzivirano radila na lociranju i pronalasku osumnjičenog. Protekle noći, također, nije bilo predaha za zeničku policiju, koja je locirala osumnjičenog.

Tijekom cijele protekle noći trajale su aktivnosti i pregovori policije s rodbinom i prijateljima Palavre, nakon čega se odlučio predati.

anto palavra

Podsjetimo, on je jučer u 9:15 sati pucao u Mahmića, koji se nalazio u jednoj zeničkoj buregdžinici. Usljed višestrukih ozljeda, Mahmić je podlegao ozljedama, a Palavra pobjegao u nepoznatom pravcu.

Iako se još ne zna službeni motiv zbog kojeg je Palavra, inače uspješan sportaš, odlučio likvidirati Mahmića, neslužbeno saznajemo da je prije nekoliko dana imao sukob s njim.

Nakon zadržavanja u prostorijama MUP-a ZDŽ, Palavra će biti predan u nadležnost i na daljnje postupanje Tužiteljstvu ZDŽ.