Ana Turina: Bol je neopisiva, moj je Ivan bio poseban

- Bol je neopisiva. Moj sin Ivan bio je vrlo osjećajan i uvijek je bio spreman pomoći. Ne govorim samo zašto što je moj sin, ali bio je on vrlo poseban. Nije čudo da su se mladi igrači ugledali na njega i voljeli ga. Uvijek je želio pomoći, neovisno o kome je riječ. Uz to, bio je jako uporan, kad bi si nešto zacrtao, on je to morao i ostvariti - rekla je Ivanova majka u uvodu razgovora te otkrila da se s njim čula u srijedu.

- Razmijenili smo tri poruke u srijedu. Bila sam u posjetu njegovu apartmanu na Murteru da vidim je li sve OK, nakon čega sam se vratila na slavlje u povodu Praznika rada, bili smo u prirodi. Znam da je Ivan bio sretan što provodim vrijeme na otvorenom, a koliko se sjećam, brojili smo dane do njegova posjeta krajem svibnja. Dogovorili smo da će njegova žena s djecom doći nekoliko dana ranije...

Turina je umro u snu od zatajenja srca, a njegova majka tvrdi da nije imao zdravstvenih problema.

- Mislim da nije imao nikakvih problema sa srcem. Uvjeravao me da je sve u redu jer vrlo često obavlja preglede najboljom i najskupljom svjetskom tehnologijom. Bili smo mirni što se svega toga tiče jer je jednom godišnje išao na preglede - zaključila je Ana Turina.