81-godišnji muškarac ubio 45-godišnjeg sina pa sebe

ubojstvo, ubojstvo

Leševi su pronađeni u automobilu zagrebačkih registracija na parkiralištu u ulici Horvaćanski zavoj, nedaleko od Kineziološkog fakulteta. Točnije, riječ je o parkiralištu između Studentskog doma Stjepana Radića i Kineziološkog fakulteta u Zagrebu.

Kako piše 24 sata, riječ je o ubojstvu i samoubojstvu. Muškarac od 81 godine prvo je ubio svog 45-godišnjeg sina, pa sebe.

Leševe našao slučajni prolaznik


Leševe je u parkiranom automobilu uočio slučajni prolaznik. On je oko 23 sata obavijestio policiju, a na mjesto zločina ubrzo je došao i istražni sudac zagrebačkog Županijskog suda koji vodi očevid.

Identitet dvojice muškaraca policija još nije objavila, a za sada je poznato tek da je jedan od njih bio stariji, a drugi srednjih godina.

Muškarci su pronađeni u plavom autu marke Ford Focus zagrebačkih registarskih oznaka. Prema onom što se moglo vidjeti izvan područja omeđenog policijskim trakama, nijedno staklo na automobilu nije oštećeno. Jutarnji list piše da je jedan od studenata iz obližnjeg doma izjavio kako je na Facebook profilu jednog od svojih prijatelja iz doma vidio status u kojem se tvrdi da se dogodilo ubojstvo.

Istražitelji su pored automobila podigli šator za forenzički pregled. U njega su prvo prenijeli leš pronađen na vozačkom sjedalu. Drugi je zatečen na suvozačkom sjedalu.

Policija je tijekom noći ogradila cijelo područje i zatvorila cestu koja spaja Horvaćanski zavoj i Jarunsku cestu kojom se dolazi na parkiralište. Kako bi policiji olakšali posao, u istragu su se uključili i vatrogasci, koji su reflektorima osvjetljavali mjesto istrage. Hina