19-godišnjakinja iz Kiseljaka zadavljena u Njemačkoj

Prema pisanju tamošnjih medija, na ovom slučaju angažiran je policijski tim od 23 istražitelja koji intenzivno tragaju za počiniteljem ovog ubojstva, prenosi Dnevni avaz.

Mrtvu djevojku oko 19.30 sati u stanu pronašla je njena cimerica, koja je o tome obavijestila policiju. Ubijena 19-godišnjakinja, koja je porijeklom iz okolice Kiseljaka, radila je u jednoj diskoteci u Ulmu. Posljednji put viđena je u nedjelju ujutro oko pet sati, kada je završila smjenu, nakon čega su je poznanici automobilom odvezli kući.


Došla kao beba


Djevojka, čiji identitet nije priopćen, kao beba za vrijeme rata je s obitelji izbjegla iz svog rodnog kraja. Navodno joj je otac poginuo 1992. godine u 23. godini.

Djevojka je u stanu nađena potpuno gola te policija nije isključila ni seksualno napastvovanje. Njena cimerica je također noć sa subote na nedjelju provela u diskoteci u kojoj je 19-godišnjakinja radila. Nakon završene smjene, oko pet sati u nedjelju ujutro mlada Bosanka je napustila objekt, dok je njena cimerica, kako je izjavila policiji, sat kasnije došla do stana. Zatekla je zaključana vrata s unutrašnje strane te nije mogla ući u stan.

Kroz špijunku je uočila nečiju sjenku i čula zvukove. Potom je otišla na drugo mjesto gdje je provela dan. Kada se oko 19.30 sati ponovo vratila do stana, ulazna vrata su bila otvorena, a njena prijateljica je ležala mrtva u dnevnoj sobi.

Prema nekim špekulacijama, policija je njenu smrt povezala s pokušajem samoubojstva jednog muškarca starosti između 30 i 40 godina u nedjelju popodne. Poznanici žrtve naveli su da je taj čovjek prije nekoliko mjeseci radio s djevojkom u istoj diskoteci, te da je bio zaljubljen u nju. On se trenutno nalazi u bolnici bez svijesti.


Bila omiljena


Stanari zgrade, koja je osigurana kamerom, potvrdili su policiji da je taj muškarac dolazio u zgradu u nedjelju ujutro te je on jedan od osumnjičenih za ubojstvo, nakon čega je pokušao skončati i svoj život vjerojatno zbog nesretne ljubavi. Susjedi su policiji izjavili da je mlada Bosanka već nekoliko mjeseci živjela u toj zgradi te da je bila omiljena i uvijek raspoložena, da radila u jednom centru u igraonici, a noću honorarno i u diskoteci.

dnevni avaz