10 kila droge vozio u Audiju

marihuana, droga, marihuana, droga
Kako je na tiskovnoj konferenciji danas u Mostar kazao načelnik Sektora kriminalističke policije MUP-a HNŽ-a Srećko Bošnjak, opojna droga marihuana pronađena je tijekom policijske pretrage putničkoga vozila "audi 80" reg. oznaka 165-M-085 kojim je jučer, u 9 sati i 55 minuta upravljala neimenovana osoba iz Bileće. 

 Po njegovim riječima, vještačenje robe obavljeno je i pribavljeni su svi nužni dokazi da bi uhićeni danas skupa s dokumentacjom i zaplijenjonim materijalom bio predan nadležnom tužiteljstvu.  
  
 Povjerenik policije HNŽ-a Amir Begić kazao je da su akciju zapljene marihuane izveli pripadnici MUP-a HNŽ-a, u suradnji s Centrom javne bezbjednosti (CJB) Trebinje, dodavši kako je policija zajedničkim snagama u nekoliko navrata utvrdila zajedničke probleme u vezi s kriminalom na području Trebinja i HNŽ-a, i da su ih zajedno i rješavali.   

 Bošnjak je pohvalio službenike pripadnike Policijske stanice Stolac i mostarske Policijske stanice Jug, a posebne pohvale uputio je službenicima iz CJB-a Trebinje.

 Načelnik CJB-a Trebinje Goran Zubac poručio je kriminalcima i svima onima koji se bave kriminalom da neće moći ubuduće na lagan način protuzakonito djelovati jer je policija dobro uvezana i osposobljena za sve vidove kriminala. 

 (Fena)